h

Nieuws uit 2021

17 december 2021

SP ondersteunt De Baanbreker bij het bezorgen van een warme kerstgroet

Foto: Foto / Eelke de Blouw

U kent het zeker: u heeft een mooi kerstpakket gekregen, een mooi gebaar, maar op dit moment niet nodig of zelfs teveel. Doneer het dan aan een goed doel.

Lees verder
10 december 2021

Een GGD Testlocatie is in Stede Broec hard nodig

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Om het coronavirus te verslaan, wil de overheid dat je je laat testen als je klachten hebt. Een testlocatie is dan hard nodig. Het is voor velen onmogelijk, dan wel onmenselijk, om zich in Zwaag te laten testen.

Lees verder
24 november 2021

Amnesty's Write for Rights afgelast - schrijf nu vanuit huis

Foto: WB / Amnesty International

Door de oplopende besmettingen zien we ons genoodzaakt om de schrijfactie voor Amnesty International in de huidige vorm niet door te laten gaan. De SP zal de activiteit op een andere manier voortzetten: Iedere deelnemer kan nu zelf thuis aan de slag. Geef je op, schrijf een brief en verander een leven!

Lees verder
18 november 2021

"Schrijf een brief, verander een leven" - SP schrijft voor Amnesty

Foto: WB / Amnesty International

Op zaterdag 27 november van 11.30u tot 14.30u schrijven we voor Amnesty International bij Hét Postkantoor in Bovenkarspel. Het is een gezellig en zinvol terugkerend evenement geworden, waar veel inwoners uit Stede Broec en Enkhuizen aan meewerken. Schrijf je met ons mee?

Lees verder
8 november 2021

Onze leden hebben gekozen: Dit zijn onze lijsttrekkers!

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Tijdens de drukbezochte ledenvergadering van 4 november jl. hebben de SP-leden uit Stede Broec en Enkhuizen ingestemd met de voorgestelde verkiezingsprogramma’s en de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Lees verder
14 oktober 2021

Actiecomité biedt zwartboek Overstort aan: “Gemeente, maak onze straat veiliger”

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Een grote groep buurtbewoners en SP’ers stond maandagavond bij het gemeentehuis voor de deur om een zwartboek aan te bieden. De wethouder van verkeer nam het boek, vol met verhalen en gevaarlijke verkeerssituaties, in ontvangst. Ingrid Peerdeman van “Actiecomité 30 is Zat” sprak politiek Stede Broec toe. Ingrid lichtte de eisen toe, waar honderden buurtbewoners achter staan en hield een vlammend betoog. “Stuur ons niet meer met een kluitje in het riet en pak de Overstort aan”, aldus Ingrid.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

News

U bent hier