h

"DE TOEKOMST VAN DE VOLKSHUISVESTING"

13 januari 2023

"DE TOEKOMST VAN DE VOLKSHUISVESTING"

Foto: Kees van Spronsen / SP

Op woensdag 18 januari vindt wederom Politiek Café SPraak plaats. SP-afdeling West-Friesland organiseert er vanaf 20.00u. een discussie over de toekomst van de volkshuisvesting, met niemand minder dan Paulus Jansen. Paulus is voormalig directeur van de Nederlandse Woonbond en voormalig SP-wethouder in Utrecht en Tweede Kamerlid. Kom ook!

U bent van harte welkom om mee te praten over De Toekomst van de Volkshuisvesting; zit er nog toekomst in? Hoe ziet die toekomst eruit? Zijn sociale huurwoningen nog wel van deze tijd? Wat is de rol van de overheid? Het belooft een interessante avond te worden.

We hopen u aanstaande woensdag te zien:

Locatie: Stationsplein 2, Enkhuizen
Tijd/datum: 18 januari, start: 20.00u.
Entree is gratis

U bent hier