h

‘De buurt is van ons’

30 september 2022

‘De buurt is van ons’

Foto: . / .

De gemeenteraadsfracties in Stede Broec werken aan een zogeheten ‘raadsakkoord’. Elke partij levert daarvoor hun visie en wensen aan voor het jaar 2023. Hier wordt uiteindelijk door de hele raad over besloten. Fractievoorzitter Monique de Vogel: “Met elkaar zullen de acht partijen aan een akkoord werken. Als SP doen we een appèl op alle raadsleden om durf, inventiviteit, creativiteit en vertrouwen te tonen bij het maken van hun keuzes, waardoor een goed leven voor al onze inwoners binnen handbereik komt.” 

De SP weet al decennia dat de buurt de schaal van de toekomst is. Voor het vormen van een zogeheten ‘raadsakkoord' houdt Monique de Vogel in de raadszaal een vurig betoog¹ over de visie en de wensen van de SP. Daarom biedt zij afsluitend aan de drie coalitiepartijen het boek ‘De buurt is van ons’ aan.

¹ In de bijlage hieronder (pdf) leest u de beschouwing van SP-fractievoorzitter De Vogel.
Klik op de foto hieronder en lees het boek ‘De buurt is van ons’.

 

Foto: . / .

U bent hier