h

De SP staat voor je op; sluit je aan!

1 september 2023

De SP staat voor je op; sluit je aan!

Foto: Jacco Graaf / SP

Het kabinet Rutte 4 is gevallen en Rutte vertrekt. Dat is goed nieuws voor Nederland, want in de afgelopen periode hebben de kabinetten Rutte meer problemen gecreëerd dan opgelost. SP’ers staan daarom vanaf 31 augustus, elke laatste donderdag van de maand op de weekmarkt in Stede Broec. Voor ons begint de democratie van onderop en niet in Den Haag, dus laat van je horen.

SP-leden installeerden zich al vroeg in de ochtend op de markt en gingen er met onze dorpelingen in gesprek. Een goed begin voor een nieuwe periode, waarin we eens per maand bereikbaar en aanspreekbaar zijn. Gesprekken over zaken die de gemeente aangaan, maar ook gesprekken die ons allen aangaan en die we mee kunnen nemen naar bijvoorbeeld onze SP’ers in de provincie of in de Tweede Kamer. Een hartelijk gesprek op zijn tijd is eveneens altijd welkom.

SP’ers staan dus voor je op. Ga met ons mee en geef je op voor het Prinsjesdag Protest op 17 september in Den haag.. Daar laten we zien dat het anders moet. Een Nederland met goede zorg, betaalbare woningen en een betrouwbare overheid die er voor mensen is. Nu is de tijd om op te komen voor ónze belangen!

 

Meld je aan op www.prinsjesdagprotest.nl en ga met gratis busvervoer mee naar Den Haag. We stappen op bij station Bovenkarspel-Grootebroek, waar we aan het einde van de middag ook weer arriveren.

 

 

Foto: Jacco Graaf / SP

U bent hier