h

ZON VOOR ALLEN

26 april 2023

ZON VOOR ALLEN

Foto: SP

De SP wil de energierekening van Noord-Hollanders drastisch verlagen. Dat kan door het collectief aanleggen van zonnepanelen. Het is van groot maatschappelijk belang om tempo te maken, voor het leefklimaat én voor de betaalbaarheid. SP Noord-Holland lanceerde daarom onlangs het plan ‘Zon voor allen’. Tekent u ook?

Remine Alberts, voorzitter van de SP-statenfractie: “Door als provincie collectief op iedere woning zonnepanelen te leggen, bestrijden we de torenhoge energierekening en de opwarming van de aarde. Tevens bestrijden we de grote energiebedrijven die enorm profiteren over onze 'koude rug'. Dat vraagt om lef, want dat betekent dat we tegen de stroming in varen. En dat kunnen we niet alleen. Steun ons plan ‘Zon Voor Allen’!”

Ik steun 'Zon voor allen!' Klik hier om ons plan te lezen

U bent hier