h

De SP Kadergroep

2 juli 2023

De SP Kadergroep

Foto: Monique de Vogel / SP

In een gezellige sfeer kwamen de leden van de SP kadergroep weer samen. Zo vlak voor de vakantieperiode blikken we met elkaar terug én kijken we vooruit.

De wereld verandert: hoe gaan wij hiermee om? In de kadergroep kunnen we hier vrijuit over bomen. En natuurlijk hebben we dan de wereldproblematiek in één avond opgelost ;) Dat de werkelijkheid weerbarstig is, hindert niet. 

Er zijn door de leden weer nieuwe ideeën gelanceerd en op poten gezet. Samen ergens voor staan verbindt mensen; samen doen wat je leuk vindt, geeft energie. Aan het einde van de avond klinken we op een zeer leuke en vruchtbare avond.

Monique de Vogel,
SP-fractievoorzitter

Foto: Monique de Vogel / SP

Foto: Monique de Vogel / SP

U bent hier