h

Verlaag de energierekening - teken onze nationale volkspetitie

23 december 2022

Verlaag de energierekening - teken onze nationale volkspetitie

Foto: Kees van Spronsen / SP

SP West-Friesland organiseerde vorige week een bijeenkomst in het kader van de ‘Kosten Omlaag’-tour door heel Nederland. Tweede Kamerlid Peter Kwint sprak over de energierekening die voor veel huishoudens ernstige problemen oplevert. Een panel van experts sprak met elkaar over de huidige armoedeval en de oplossingen om dit op te vangen. Eén van de directe maatregelen is het verlagen van de energierekening. Peter Kwint daarover: ‘Commerciële bedrijven verhogen de energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders!”

De SP zegt: nationaliseer onze energie en verlaag de rekening.

Teken hier de volkspetitie

En bekijk het filmpje van de SP-bijeenkomst 'Energie en armoede':

U bent hier