h

Uitnodiging: Bijeenkomst 'Energie' - 12 december 2022 in Enkhuizen

4 november 2022

Uitnodiging: Bijeenkomst 'Energie' - 12 december 2022 in Enkhuizen

Foto: Foto / SP

Op maandag 12 december a.s. organiseert de SP een bijeenkomst over de energiecrisis. Tweede Kamerlid Peter Kwint komt naar Enkhuizen om met alle aanwezigen te praten over onze energievoorziening. Hij zal uitgebreid vertellen waarom het noodzakelijk is de energievoorziening in ons land weer een publieke dienst te maken! Kom toehoren en praat mee!

De ene crisis volgt de andere crisis snel op! Het 'marktdenken' blijkt keer op keer niet te werken. Mensen raken steeds verder in de problemen, doordat 'winst maken' bóven het welzijn van mensen wordt gesteld. Dat moet anders! Door het privatiseren van onze energiebedrijven is de zeggenschap weggegeven. We willen onze energievoorzieningen weer in eigen hand nemen door ze te nationaliseren en zoveel mogelijk woningen isoleren en collectief zonnepanelen leggen. Te beginnen bij de slechtst geïsoleerde huizen, waar de energierekening dan snel omlaag kan.

Deze bijeenkomst zal worden gehouden in De Nieuwe Doelen Spoorstraat 2 in Enkhuizen. De avond begint om 20.00 uur - zaal open vanaf 19:30 uur. 

 

 

U bent hier