h

SP in de raad - kiezers bedankt!

17 maart 2022

SP in de raad - kiezers bedankt!

Foto: Margreet Keesman / Monique de Vogel

Middernacht werden de laatste stemmen geteld voor de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. En wat blijkt? De gemeente Stede Broec is de SP rijker geworden! Samen zorgden we in de afgelopen jaren voor een voortdurende strijd voor een beter Stede Broec en een schitterende campagne. Dat werd door de kiezer beloond en daar zijn we enorm blij mee. Alle SP-stemmers, bedankt!

Er werd een flinke prestatie geleverd door tientallen mensen op de voor- en achtergrond. Samen stonden we sterk en samen staan we nu sterker. Voor het eerst in de geschiedenis zit de SP in de gemeenteraad, waardoor ALLE inwoners zich vertegenwoordigd kunnen voelen. Met Monique als onze fractievoorzitter strijden we samen voor een nóg mooier Stede Broec!

SP-fractievoorzitter Monique de Vogel beschouwt: “We maken ons zorgen over de toenemende tweedeling in onze samenleving. De buurt wordt vergeten, de straten waarin we wonen zijn onveilig en voor steeds meer mensen is het iedere dag crisis omdat zij de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Vanaf de straat is de SP met één zetel de gemeenteraad van Stede Broec binnengekomen. De komende vier jaar zit de SP bovenop besluiten die worden genomen. Terwijl we, en dat is waar onze kracht vooral ook ligt, onverminderd door kunnen blijven gaan met het voeren van acties voor veilige straten, het Buurthuis en de Kinderkledingbank. Als de omstandigheden maken dat mensen het moeilijk hebben, dan moet er iets aan die omstandigheden gedaan worden. De komende vier jaar steekt de SP haar nek uit voor u. SP, omdat een eerlijk Stede Broec niet alleen een zaak is van woorden maar vooral van daden!”


Het Noord-Hollands Dagblad deed verslag van de verkiezingsavond in het gemeentehuis. In het artikel is goed te lezen hoe dit 'feest van de democratie' is verlopen voor de SP. Lees het hier.

 


Foto: Foto / SP Stede Broec

Reactie toevoegen

U bent hier