h

De Vogel geïnstalleerd in de Stede Broecse gemeenteraad

31 maart 2022

De Vogel geïnstalleerd in de Stede Broecse gemeenteraad

Foto: Foto / SP

Monique de Vogel is woensdag beëdigd als gemeenteraadslid. Op 16 maart werd bekend dat de SP met één zetel mag plaatsnemen in de raad van Stede Broec. Monique zal de raadsfractie van SP Stede Broec gaan leiden. We wensen haar veel succes!

Monique woont samen met haar man en kinderen in Bovenkarspel en is geen onbekende in de gemeente. Tijdens de politieke duiding van de verkiezingsuitslag en de vorming van de nieuwe raad vertelde Monique: “Ik wil alle aanwezigen hier aan tafel feliciteren met hun raadsdeelname. We zitten hier allemaal voor één doel en dat is samenwerken aan een beter Stede Broec voor onze inwoners. Ik verheug me zeer op die mooie samenwerking.”

De SP brengt met deze sterke fractievoorzitter het geluid van ‘de straat’ naar de raad. Na de feestelijke installatie van deze avond volgt in mei de eerste echte vergadering van de gemeenteraad.

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Foto: Jacco Graaf / SP

 

 

 

 

 

                             De stoel waar Monique nog vaak op zal zitten

Burgemeester Wortelboer feliciteert Monique

Reactie toevoegen

U bent hier