h

Buurthuis Princenhof moet terug!

4 maart 2022

Buurthuis Princenhof moet terug!

Foto: . / .

Om onze inwoners eenvoudiger met elkaar in contact te laten komen, realiseren we in elke buurt een “Huis voor de Buurt”. Niet alleen in Princenhof, maar in elke wijk of buurt is een buurthuis of een ruimte met een buurthuisfunctie genoodzaakt. De SP zet daarop in.

Het laagdrempelige onderlinge contact - en het contact met de gemeente, de gemeentelijke instanties en met sociale organisaties - willen we op lokaal niveau bevorderen. Sociale en maatschappelijke voorzieningen organiseren we dichtbij onze inwoners. Ondernemers, onze inwoners, zorg- en hulpverleners, het bibliotheekwezen, theatermakers, muzikanten, organisaties in de vrijetijdsbesteding; Ze dragen allemaal bij aan een levendige en sociale buurt. Een “Huis voor de Buurt” is daarbij onmisbaar.

“De SP staat voor verbinding. SP Stede Broec wil het buurthuis in de wijk Princenhof terug.” - Lijsttrekker Monique de Vogel.


 

Klik hier voor het verkiezingsprogramma van SP Stede Broec

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier