h

Kandidaat nummer twee van SP Stede Broec

11 februari 2022

Kandidaat nummer twee van SP Stede Broec

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Onze kandidatenlijst bestaat uit veertien kanjers. Eén van die kanjers is onze nummer twee op de lijst, Jacco Graaf. Jacco maakt zich sterk voor het verkeer in Stede Broec: “‘Verkeersveiligheid is belangrijk. Daarom leggen wij samen met bewoners het accent op het veiliger maken van 30 km-zones. Ook moet de gemeente de provincie aansporen om meer te investeren in beter openbaar vervoer en moet gekeken worden hoe woonwijken beter kunnen worden ingericht, rekening houdend met de verkeersveiligheid in omliggende buurten.

Bekijk het filmpje en maak kennis met Jacco:

Wilt u meer te weten komen over al onze standpunten? Klik dan hier.

Reactie toevoegen

U bent hier