h

De nummer één van SP Stede Broec: Monique de Vogel

18 februari 2022

De nummer één van SP Stede Broec: Monique de Vogel

Foto: Monique de Vogel / SP

Onze kandidatenlijst bestaat uit veertien kanjers. Eén van die kanjers is onze nummer één op de lijst, Monique de Vogel. Monique maakt zich onder meer sterk voor het Huis van de Buurt in de wijk Princenhof: “Om onze inwoners eenvoudiger met elkaar in contact te laten komen, realiseren we in elke buurt een “Huis voor de Buurt”. Niet alleen in Princenhof, maar in elke wijk of buurt is een buurthuis of een ruimte met een buurthuisfunctie genoodzaakt."

De SP zet daarop in. Het laagdrempelige onderlinge contact - en het contact met de gemeente, de gemeentelijke instanties en met sociale organisaties - willen we op lokaal niveau bevorderen. Sociale en maatschappelijke voorzieningen organiseren we dichtbij onze inwoners. Ondernemers, onze inwoners, zorg- en hulpverleners, het bibliotheekwezen, theatermakers, muzikanten, organisaties in de vrijetijdsbesteding; Ze dragen allemaal bij aan een levendige en sociale buurt. Een “Huis voor de Buurt” is daarbij onmisbaar.

SP-lijsttrekker Monique de Vogel

“De SP staat voor verbinding. SP Stede Broec wil het buurthuis in de wijk Princenhof terug.”


Wilt u meer te weten komen over al onze standpunten en kandidaten? Klik dan hier.

Reactie toevoegen

U bent hier